4 personer
antipasti

Tomatsalat med mozzarella og bresaola

Caprese leggera

02.Ingredienser

3 x 125 g Galbani Mozzarella

½ kg store tomater

5-6 ss olivenolje

200 g bresaola (alternativt ½ ansjos per mozzarella og 50 g kapers)

1 ss tørket oregano

3-4 blader basilikum

Salt og pepper

03.Tilberedning

Vask tomatene grundig og skjær dem på tvers i ca. 1 cm tykke skiver. Skjær mozzarellaen i tilsvarende 1 cm tykke skiver. Anrett på et fat annenhver gang med en skive mozzarella, tomat og bresaola.

Hell olivenolje forsiktig over. Dryss salt, pepper og oregano utover fatet. Hakk den friske basilikumen i grove strimler og fordel dette jevnt over ingrediensene,  eller pynt med hele blader.

Server med ristet brød eller bruschetta og en god hvitvin.


© 2020 Galbani - All rights reserved