4 personer
primi

Spagetti med hurtigstekte grønnsaker, basilikum og gorgonzola

Spaghetti con verdure fritte

02.Ingredienser

2 hvitløksfedd

Extra virgin olivenolje

400 g blandede grønnsaker (aubergine, squash, paprika)

Salt

400 g spagetti

150 g Galbani Gorgonzola Intenso

Fersk basilikum

Ev. tomater i skiver

03.Tilberedning

Press de to hvitløksfeddene med en kniv og la dem trekke i en liten skål med to spiseskjeer extra virgin olivenolje.

Skyll grønnsakene og strimle dem. Smak til med salt. Kok spagettien «al dente» mens grønnsakene hurtigstekes i pannen med extra virgin olivenolje. Hell vannet av spagettien og legg den på et serveringsfat.

Tilsett deretter oljen med hvitløk, grønnsakene og gorgonzola i småbiter, og bland alt sammen riktig godt. Tilsett ev. tomatskiver og dekorer med basilikum.


© 2020 Galbani - All rights reserved