2 personer
primi

Spagetti carbonara

Spaghetti alla carbonara

02.Ingredienser

300 g spagetti

200 g pancetta i skiver (eller bacon)

3 ss olivenolje

2 egg

100 g parmesan

Salt og nykvernet pepper

03.Tilberedning

Skjær pancettaen i biter, og stek den i en varm stekepanne med litt olje. Visp eggene i en skål og tilsett pepper og revet parmesan.

Kok opp lettsaltet vann i en gryte og kok spagettien al dente. Hell av vannet og legg spagettien tilbake i gryten.

Sett gryten på platen på svak varme, og hell vispede egg over spagettien. Rør raskt i blandingen slik at eggene bare stivner akkurat rundt spagettien uten at det blir som eggerøre. Strø over pancettaen og krydre med salt og pepper. Server i en skål eller på tallerkener mens pastaen fremdeles er varm og herlig kremaktig.


© 2020 Galbani - All rights reserved