4 personer
primi

Spagetti à la Vesuvio med chili

Spaghetti piccanti alla Vesuviana

02.Ingredienser

300 g spagetti

1 hvitløksfedd

1 boks hakkede tomater

1 ss kapers

50 g sorte oliven uten sten

25 g parmesan

4 ss olivenolje

1-2 finhakkede chili uten frø (etter smak)

½ bunt fersk oregano eller 1 ss tørket oregano

Litt salt og nykvernet pepper

03.Tilberedning

Varm oljen i en panne med høye kanter. Skjær hvitløken i tynne skiver og stek den sammen med finhakket chili i et par minutter. Tilsett deretter tomater, kapers, oliven, oregano, salt og pepper. La koke i 20 minutter til du får en tykk tomatsaus. I mellomtiden koker du spagetti al dente. Den blandes med sausen og serveres med revet parmesan, litt salt og nykvernet pepper, og litt fersk oregano på toppen.

Tips: Litt hakket bladpersille på toppen smaker også fantastisk.


© 2020 Galbani - All rights reserved