8 personer
antipasti

Små, sprø mozzarellakuler

Mozzarelline fritte

02.Ingredienser

150 g Galbani Mozzarella Minikuler
1 egg
Salt
50 g mel
50 g brødrasp
5 dl rapsolje til steking

03.Tilberedning

Hell vannet av mozzarellakulene og tørk dem godt med litt kjøkkenpapir. Pisk egget og ha i litt salt. Rull kulene i melet, og sørg for at de er dekket med mel hele veien rundt. Ha noen stykker av gangen ned i egget, og sørg for at kulene blir godt våte. Trill deretter ostene i brødraspen. Det er igjen viktig at de er dekket av rasp hele veien rundt, ellers kan osten renne ut under steking.

Varm olivenoljen i en liten kasserolle, og stek noen stykker av gangen – men ikke for mange. Kulene skal kun steke i 1½ min., så er de klare. Legg ostekulene på et stykke kjøkkenpapir til avdrypping. Server kulene straks, så osten fortsatt er smeltet, med grovt brød og en sprø salat til.


© 2020 Galbani - All rights reserved