4 personer
antipasti

Skinke- og laksemousse

Tartine di mousse al prosciutto e mousse al salmone

02.Ingredienser

100 g kokt røkt skinke
200 g Galbani Mascarpone
Salt og pepper
100 g røkt laks
2 ss sitronsaft
8 små sprøe brød
1 liten potte brønnkarse

03.Tilberedning

Begynn med skinkemoussen. Finhakk skinken, og bland den i en blender sammen med halvparten av mascarponen. Krydre deretter med litt salt og pepper, og rør moussen luftig og jevn.

Gjenta fremgangsmåten med laksemoussen. Skjær laksen i små stykker, og bland dem i blender med den andre halvdelen av mascarponen. Tilsett sitronsaft, og krydre til slutt med litt salt og pepper. Rør moussen luftig og jevn. Anrett de sprøe brødene på et fat, og ha en spiseskje mousse på hver, så halvparten av brødene er med skinke, og den andre halvparten med laks. Pynt til slutt brødene med frisk brønnkarse.

Tips:
Hvis du synes at laksemoussen er for tykk i konsistensen, kan du tilsette 1 ss crème fraîche.


© 2020 Galbani - All rights reserved