4 personer
secondi

Saltimbocca med mozzarella

Saltimbocca alla romana

02.Ingredienser

8 kalveschnitzler av lår, à 125 g, 1 cm tykke

8 skiver parmaskinke

16 ferske salvieblad

8-16 tannstikkere

4 ss olivenolje

250 g Galbani-mozzarella

4 dl halvtørr hvitvin

Salt og pepper

Tilbehør: 

Salat og poteter

03.Tilberedning

Skjær mozzarellaen i skiver. Bank lett på kjøttskivene med hånden, slik at de blir ca. 1 cm tykke. Salte og pepre, og legg 2 skiver mozzarella, 2 salvieblad og en skive parmaskinke på hver kjøttbit. Rull schnitzelen sammen rundt mozzarellaen og skinken, og fest sammen med en tannstikker.

Ha olje i en dyp panne. Legg i kjøttet og stek det gyllent. Spe i med hvitvinen. Stek kjøttet under lokk på svak varme i ca. 8-10 minutter. Vend kjøttet et par ganger. Ta bort tannstikkerne og legg kjøttet på et fat. Hell over litt av sausen, og server poteter og salat som tilbehør. Dekorer ev. med litt fersk salvie på toppen.


© 2020 Galbani - All rights reserved