6 personer
dolci

Ricottakake med grov sjokolade

Torta ricotta e cioccolato

02.Ingredienser

500 g Galbani Ricotta
150 g grovhakket sjokolade
150 g sukker
5 ss mel
4 egg
1 revet appelsinskall (bruk kun den fargede delen, ikke det hvite)
1 knivsodd salt
2 ts vaniljepulver
Friske bær til pynt

03.Tilberedning

Pisk eggehvitene i en skål med litt salt, så de blir faste.

Pisk eggeplommene med sukker til eggedosis i en annen skål. Når denne blandingen er blitt lysere og kremet, tilsetter du langsomt mel, ricotta, sjokolade, revet appelsinskall og vaniljepulver. Til slutt vendes eggehvitene forsiktig inn i massen. Kle en kakeform med bakepapir og hell blandingen i.

Bak kaken i ovnen på 170° i cirka 50 minutter.

Pynt kaken med friske bær.


© 2020 Galbani - All rights reserved