4 personer
dolci

Ricotta parfait

Semifreddo alla ricotta

02.Ingredienser

400 g Galbani Ricotta 

300 g ladyfingers

200 g makroner

100 g sukker

100 g smør

2 ss kaffepulver

1 lite glass romlikør

½ dl melk 

½ dl marsala-vin 

Friske bær og sitronmelisse til pynt 

03.Tilberedning

Pisk smør og sukker et par minutter, og tilsett deretter ricottaen (la eventuelt vannet renne av først), romlikør, kaffepulver og knuste makroner. Bland det hele godt sammen.

Ta 4 mindre porsjonsformer eller glass og dekk bunnen med ladyfingers dyppet i en blanding av marsala og melk.

Legg kremen oppå bunnen av ladyfingers i et jevnt lag. Du kan eventuelt ha et lag ladyfingers på toppen av kremen også.

Sett formene i kjøleskapet i minst 12 timer før servering. Pynt med friske bær og sitronmelisse.


© 2020 Galbani - All rights reserved