1 stk
dolci

Ricottakake med sjokolade og skogsbær

Dolce al cioccolato fondente, ricotta e frutti di bosco

02.Ingredienser

4 egg, delt i hviter og plommer

1 knivsodd salt

150 g lyst muscovadosukker

5 ss fullkornsspeltmel

500 g Galbani ricotta

150 g mørk sjokolade, grovhakket

1 økologisk appelsin, revet skall av

2 ts vanilljepulver

Friske bær til pynt

03.Tilberedning

Pisk eggehvitene i en skål med litt salt så de blir faste. Pisk eggeplommene med sukker til en lys og kremet eggedosis i en annen skål. Pisk deretter mel, ricotta, sjokolade, appelsinskall og vaniljepulver langsomt i. Vend til slutt eggehvitene forsiktig i massen. Kle en kakeform med bakepapir og hell blandingen i. Bak kaken i ovnen på 170 grader i cirka 50 min. La kaken kjøle seg lett av, og server den med friske bær.


© 2020 Galbani - All rights reserved