4 personer
primi

Raske auberginer med mozzarella

Melanzane veloci alla mozzarella

02.Ingredienser

1 stor aubergine

3 tomater

125 g Galbani Mozzarella

1 ss tørket oregano

30 g revet parmesan

Salt

Olivenolje

1 liten potte basilikum

03.Tilberedning

Vask auberginen og skjær den i skiver på ca. 1 cm.

Grill aubergineskivene i en panne, og legg dem i en form med bakepapir når de har fått striper. Legg deretter en skive tomat, en skive mozzarella, en skive tomat og en skive mozzarella på som små tårn på hver aubergineskive. Krydre underveis med salt, oregano, parmesan, et blad frisk basilikum og litt olivenolje mellom hvert lag. Sett formen i ovnen på ca. 180-200°C. Når mozzarellaen har smeltet og fått litt farge, er auberginene klare. Pynt med fersk basilikum før servering.


© 2020 Galbani - All rights reserved