4 personer
antipasti

Pirog med radicchio og ricotta

Torta con radicchio e ricotta

02.Ingredienser

1 rull butterdeig 

1 trevisana- eller radicchiosalathode

250 g Galbani Ricotta

30 g pinjekjerner 

50 g nyrevet parmesan

1 egg 

Salt og pepper

Olivenolje til steking

03.Tilberedning

Kjevle butterdeigen ut på bakepapir. Prikk deigen med en gaffel for å unngå at det kommer for mye luft i den. Del den i 6 stykker.

Skjær radicchiosalaten i tynne strimler og stek den på pannen i litt olivenolje til den blir litt mykere, men stadig er sprø. Rist pinjekjerner på en tørr panne ved siden av.

Bland ricottaen med salt og pepper og fordel den på de 6 stykkene med butterdeig.

Fordel deretter salaten, pinjekjerner og parmesan over ricottaen. Lukk deigen til en trekant, og press sidene fast med en gaffel. Pensle med egg og bak pirogene i en forvarmet ovn på 200° i cirka 15–20 minutter. 


© 2020 Galbani - All rights reserved