4 personer
primi

Pasta med paprika og gorgonzola

Farfalle ai peperoni e gorgonzola

02.Ingredienser

2 røde paprika

120 g Galbani Gorgonzola

1 rødløk

2 ss olivenolje

½ bunt bladpersille

300 g pastasommerfugler eller annen kort pasta

50 g parmesan

Salt

03.Tilberedning

Kok opp lettsaltet vann i en gryte og kok pastaen al dente. Hakk paprika og løk, og stek dem i olje på svak varme i en stekepanne. Tilsett ev. litt av pasta-vannet hvis det begynner å bli svidd. Tilsett persille og mos alt med stavmikser til det blir kremaktig. Smelt gorgonzolaen i små terninger i en panne på svak varme, tilsett paprikablandingen, og til slutt den kokte pastaen. Bland godt, og server med nyrevet parmesan og litt hakket bladpersille.

Tips: Strø ev. over litt mer hakket persille før retten serveres. Det ser pent ut, og er en ekte «tricolore», akkurat som det italienske flagget.


© 2020 Galbani - All rights reserved