4 personer
primi

Pasta med gresskar

Pasta con zucca e ricotta

02.Ingredienser

250 g gresskarkjøtt (hokkaido)
1 fedd hvitløk
1 løk
Olivenolje til steking
1 dl hvitvin
125 g bacon
Salt til koking
350 g kort pasta
150 g Galbani Ricotta
25 g Galbani Parmesan
Bredbladet persille til pynt

03.Tilberedning

Skrell gresskaret og skjær det i små terninger. Finhakk hvitløk og løk, og fres den på en panne med olivenolje. Tilsett hvitvinen og la den fordampe litt på pannen. Tilsett deretter gresskar. La det småkoke i 15 min. på svak varme. Dersom det tørker ut litt på pannen, tilsetter du litt vann. Skjær bacon i mindre stykker og fres det på en annen panne. Når det er sprøtt, helles det over i pannen med grønnsakene. Kok pastaen i saltet vann ut fra anvisningene på pakken. Tilsett straks deretter ricotta på pannen med gresskar og bacon, og rør rundt.

Hell pastaen over i en stor skål, og hell deretter sausen over. Vend forsiktig pastaen og sausen. Dryss revet parmesan og bredbladet persille over retten, og server den varm.

Tips:
Stek ev. litt ekstra bacon og gresskar i smør på en panne, og dryss det over retten til slutt før servering.


© 2020 Galbani - All rights reserved