8 personer
dolci

Ostekake med frisk frukt

Cheesecake con frutta fresca

02.Ingredienser

200 g flak av f.eks. havre eller spelt
125 g smeltet smør
50 g rørsukker
400 g Galbani Ricotta
200 g kremost
½ dl helmelk
3 ss flytende honning
4 stk gelatin
3 ss sitronsaft + skallet fra 1 sitron
Friske bær

03.Tilberedning

Smør en springform. Findel grynene i en blender. Smelt smøret og tilsett gryn og rørsukker. Fordel massen i bunnen av kakeformen og press den godt sammen. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Varm opp melken og smelt den avrente gelatinen i den. Pisk ricotta, kremost, honning, sitronskall og saft godt sammen, og tilsett til slutt melken. Ha blandingen over grynene og sett kakeformen i kjøleskapet i cirka 4 timer.

Pynt kaken med friske bær.


© 2020 Galbani - All rights reserved