4 personer
secondi

Omelett med squash

Omelette di zucchine

02.Ingredienser

125 g Galbani Mozzarella
6 egg
Salt og pepper
1 ss revet Galbani Parmesan
2 squash
Olivenolje
1 tomat
Frisk brønnkarse
1 liten ss med flak av Galbani Parmesan til pynt

03.Tilberedning

Sil vannet av mozzarellaen og skjær den i mindre stykker. Pisk eggene sammen og bland med mozzarella, salt, pepper og parmesan. Skjær squash i skiver, og la dem steke på en varm panne med litt olivenolje i 5 min. Bland deretter den stekte squashen i eggemassen. Skjær tomaten i skiver og legg dem til side. Ha litt mer olivenolje i pannen, og hell eggemassen i. Legg straks tomatskivene på omeletten, mens den stadig er flytende. Når den kan løsnes fra pannen på den ene siden, vender du omeletten ved hjelp av lokket, og steker den i 3–5 min. på den andre siden. Pynt til slutt med frisk brønnkarse og flak av parmesan.

Tips:
Hvis du ikke har et lokk til pannen, kan du velge å sette den i ovnen i stedet for å vende den. Omeletten skal ha 8–10 min. på 180 grader. Husk at du kan bruke andre friske grønnsaker, som f.eks. løk, gulrøtter og erter.


© 2020 Galbani - All rights reserved