4 personer
secondi

Mozzarellakuler

Polpettine di mozzarella

02.Ingredienser

3 x 125 g Galbani mozzarella
1 kvist persille
1 kvist basilikum
1 kvist mynte
3 egg
150 g Galbani parmesan
150 g brødsmuler
Salt
Pepper
6 ss olivenolje
½ usprøytet sitron

03.Tilberedning

Tørk mozzarellaen med litt tørkepapir. Hakk opp persille, basilikum og mynte. Skjær mozzarellaen i terninger, og ha den i en blender sammen med egg, revet parmesanost, brødsmuler, persille, basilikum og mynte. Smak til med salt og pepper.

Form blandingen til små boller med en spiseskje. Varm olivenoljen med 4 skiver sitron i en panne. Stek bollene i olivenoljen.

Tips:

Smaker godt sammen med potetmos, rødløk, persille og erter.


© 2020 Galbani - All rights reserved