4 personer
antipasti

Minipizzaer

Pizette assortite

02.Ingredienser

4–5 oliven uten stein (skåret i stykker)
125 g Galbani mozzarella
5 ansjosfileter
1 egg
250 g butterdeig
50 g tomatsaus med basilikum
3 ss pesto alla genovese
12 kapers (3–4 på hver pizza)
2 kvister frisk oregano
2 ss olivenolje

03.Tilberedning

Start med å tilberede ingrediensene til de forskjellige fyllene.
Skjær olivenene i tynne, runde skiver. Skjær mozzarellaen i terninger. Del ansjosfiletene i små stykker. Pisk egget med en gaffel i en liten skål.
Varm ovnen på 200°.
Rull ut butterdeigen og skjær ut ca. 20 runde stykker deig på ca. 6 cm i diameter. Legg bakepapiret med deigen på en stekeplate. Pensle deigstykkene med pisket egg.
Legg ½ ts tomatsaus og et stykke mozzarella på hver minipizza. Varier fyllet: noen skiver oliven og 1 ts pesto på noen minipizzaer, kapers eller ansjos på andre.
Hell noen dråper olivenolje på hver pizza, og dryss litt oregano på hvis du vil.
Sett minipizzaene i ovnen i 12–15 min til deigen får en gyllen farge.


© 2020 Galbani - All rights reserved