4 personer
secondi

Minipizzaer med butterdeig

Pizzette di sfoglia

02.Ingredienser

1 rull butterdeig
3–4 modne tomater eller ca. 15 cherrytomater
Olivenolje
1 ts salt
125 g Galbani Mozzarella
1 potte frisk basilikum

03.Tilberedning

Ta deigen ut av kjøleskapet 5–10 min. før bruk. Legg den ut på bakepapir og rull den helt tynt. Ta et glass med tynn kant eller en småkakeform og stikk ut så mange stykker deig du får plass til. Legg bakepapiret med deigen på en bakeplate. Skjær deretter tomater i små terninger, og vend dem i olivenolje og salt. Det er viktig at du sørger for å helle bort væsken som tomatene avgir. Fordel tomatene på de små, runde deigstykkene.

La vannet renne godt av mozzarellaen. Skjær den i svært små, tynne stykker, og dryss den oppå tomatene. Sett minipizzaene i ovnen på 200 grader i 10 min., eller til deigen får en gyllen farge og mozzarellaen er smeltet uten at den begynner å bli brent. Anrett minipizzaene på et fat og dryss friske basilikumblader over. Server straks, mens de er sprøe og varme.


© 2020 Galbani - All rights reserved