4 personer
antipasti

Mini-brødpizza

Pizzette di pane al forno

02.Ingredienser

4 skiver italiensk brød
Olivenolje
2 friske tomater
Oregano
Salt
125 g Galbani Mozzarella
1 fedd hvitløk
1 liten ss revet Galbani Parmesan
Frisk basilikum

03.Tilberedning

Sett ovnen på 200 grader. Legg brødskivene på en bakeplate med bakepapir, og hell litt olivenolje på. Sett brødene i ovnen når den er varm.

Skjær deretter tomatene i små stykker og mariner dem i oregano, olivenolje og salt. Hell vannet av mozzarellaen, og skjær den i skiver. Ta brødene ut av ovnen etter 8 min., skjær hvitløken på langs og gni den på brødet.

Legg deretter en skive mozzarella og litt tomat på brødene, og dryss med revet parmesan. Sett brødene i ovnen igjen. Når mozzarellaen er smeltet, er de klare. Server brødene varme, og pynt med frisk basilikum.

Tips:
Prøv også å legge svarte oliven på, eller å erstatte tomatene med grillede grønnsaker.


© 2020 Galbani - All rights reserved