4 personer
primi

Minestronesuppe

Minestrone

02.Ingredienser

1 liten, hakket løk
1 fedd hvitløk
1 stilk bladselleri
2 gulrøtter
8 ss olivenolje
Noen friske basilikumblader
2 purreløker
3 tomater
1 squash
2 poteter
2 tykke skiver røkt bacon
1 boks (400 g) borlottibønner
½ l vann
Salt og pepper
1 håndfull ferske erter
Nyrevet Galbani Parmesan
Brød som tilbehør

03.Tilberedning

Skyll grønnsakene, og hakk dem alle fint. Skjær deretter bacon i små terninger. Varm olivenoljen i en stor kasserolle. Fres først løk, hvitløk, bladselleri, gulrøtter, basilikum og bacon. Tilsett deretter purre, tomater, squash og poteter.

Tilsett så de avrente bønnene, vann og salt. La det koke i minst 30–40 min. på svak varme i 5 min. Før suppen er klar, tilsetter du de ferske ertene. Slik blir de myke, men beholder friskheten og den grønne fargen. Suppen serveres varm med et dryss pepper og masser av nyrevet parmesan. Og selvføgelig et sprøtt stykke brød, som kan dyppes i suppen.


© 2020 Galbani - All rights reserved