4 personer
primi

Lakseravioli

Ravioli al salmone

02.Ingredienser

2 pakker lakseravioli (f.eks. Alibert fra Irma)
1 ts grovt salt til vannet
120 g røkt laks
20 g smør
4 ss Galbani Mascarpone (ca. 160 g.)
4 ss melk
Salt og pepper
Dill til pynt

03.Tilberedning

Kok opp en stor kasserolle med vann og salt. Når vannet koker, tilsettes ravioliene én etter én. Skru ned til middels varme og kok som anvist på pakken.
Smelt smøret i en mindre panne. Tilsett mascarpone, melk og smak til med salt og pepper.
Finhakk 1/3 av laksen og skjær resten i strimler.
Ta kasserollen med sausen bort fra varmen, tilsett den finhakkede laksen og rør godt rundt. La det hvile litt under lokk. Når ravioliene er klare, siler du av vannet og heller sausen over dem sammen med halvparten av laksestrimlene. Bland ingrediensene forsiktig med en skje.
Anrett raviolien på 4 tallerkener, og fordel resten av laksestrimlene oppå. Pynt anretningene med en liten kvist dill på toppen.

Tips:
Retten kan også serveres som en hovedrett, hvis du serverer en lekker sprø salat ved siden av.


© 2020 Galbani - All rights reserved