4 personer
secondi

Kyllingruller med skinke og mozzarella

Bocconcini con prosciutto e mozzarella

02.Ingredienser

4 stk. kyllingbryst

4 skiver parmaskinke

125 g Galbani Mozzarella

Frisk salvie

Salt og pepper

Olivenolje

Cocktailpinner

03.Tilberedning

Del kyllingbrystene på langs, slik at du får 8 pene, flate fileter. Legg en halv skive parmaskinke på hver kyllingfilet sammen med små biter mozzarella. Pynt med et par små salvieblader og krydre med salt oog pepper, før du ruller filetene og lukker dem ved hjelp av cocktailpinnene.

Rullene stekes forsiktig i en panne med olivenolje i ca. 8-10 minutter på middels varme. Tilsett litt vann hvis det behøves, men ikke mer olivenolje eller smør. Anrett på et fat pyntet med frisk salvie. Retten serveres sammen med en grønn salat, poteter eller polenta.

Tips: Du kan erstatte kyllingfiletene med kalvesnitsler hvis du ønsker å variere oppskriften.


© 2020 Galbani - All rights reserved