4 personer
secondi

Kyllingefarsebrød med bacon

Polpettone di pollo e bacon

02.Ingredienser

500 g kyllingfarse
200 g Galbani ricotta
1 egg
Salt
Pepper
1 kvist rosmarin
Olivenolje
1 pakke bacon i skiver

03.Tilberedning

Varm ovnen på 180°.

Bland farsen godt med ricotta, ha egget i til slutt. Tilsett hakket rosmarin og litt salt og pepper. Form farsen til et ovalt brød. Legg bakepapir smurt med litt olivenolje med baconskivene parallelt i ett lag på stekeplaten. Legg farsebrødet på baconskivene, og ha baconskivene rundt om. Bak farsebrødet i ca. 40 minutter.

La det deretter hvile litt, og skjær det forsiktig i skiver langs baconskivene.

Server farsebrødet varmt.

Tips:

Farsebrødet kan fort klistre litt, så ha eventuelt litt kaldt vann på hendene.

Server farsebrødet sammen med en grønn salat.


© 2020 Galbani - All rights reserved