4 personer
secondi

Kalkun med gorgonzola- og soppsaus

Tacchino alla crema di funghi e gorgonzola

02.Ingredienser

4 kalkunbryst à ca. 125 g

100 g Galbani-gorgonzola

200 g sopp (sjampinjonger, østerssopp eller villsopp)

2 ss olivenolje eller smør

1 hvitløksfedd

1 knivsodd chilipulver

1 dl rødvin

½ dl kremfløte

4 stilker bladpersille

Salt og nykvernet pepper

03.Tilberedning

Hakk renset sopp, hvitløk, chili, salt og pepper. Stek blandingen et par minutter i olje og tilsett rødvin som får koke inn på høy varme. Tilsett gorgonzola i små terninger sammen med fløten.
Stek kalkunskivene i en annen panne med salt og pepper. Legg kjøttet på fire tallerkener, hell over sausen, og server med bladpersille på toppen.

Tips: Sausen passer også til andre typer kjøtt.


© 2020 Galbani - All rights reserved