4 personer
antipasti

Insalata caprese med grillet paprika, pinjekjerner og ramsløkdressing

Insalata Caprese con peperoni grigliati, pinoli e condimento all’aglio orsino

02.Ingredienser

1 rød paprika, halvert og utkjernet

1 gul paprika, halvert og utkjernet

 

Dressing:

½ dl olivenolje

1 fedd hvitløk, finhakket

1 rød chili, finhakket

3–4 stengler ramsløk, finhakkede*

Salt og pepper

 

½ bunt ruccola

1 pakke små Galbani mozzarellakuler eller 2 store mozzarellaer

1 liten pose pinjekerner, ristede

03.Tilberedning

Grill paprikaene med skinnsiden opp i ovnen, til skinnet er brent. La dem kjøle seg litt ned før du tar av skallet.

Dressing: Bland alle ingredienser til dressingen, og smak til med salt og pepper.

Legg de grillede paprikaene i marinaden, og la dem trekke ½ time.

Anrett paprikaene på ruccolaen, og fordel mozzarellakulene. Drypp resten av dressingen over salaten, dryss pinjekjernene over, og server.

 

* Hvis du ikke har ramsløk, kan du erstatte det med f.eks. basilikum eller en hvilken som helst annen av sesongens krydderurter.


© 2020 Galbani - All rights reserved