4 personer
primi

Gnocchi à la Napoli

Gnocchi alla napoletana

02.Ingredienser

1 stor løk
4 ss extra virgin olivenolje
800 g friske daddeltomater
1 knivsodd revet muskatnøtt
Salt
1 bunt frisk basilikum
250 g Galbani Mozzarella
800 g potetgnocchi
100 g revet Galbani Parmesan

03.Tilberedning

Finhakk løken og stek den i extra virgin olivenolje til løken har fått den karakteristiske klare fargen. Tilsett tomatene, muskatnøtt og salt. Sausen skal småkoke i 20 min. under omrøring. Ta sausen av varmen og tilsett friske basilikumblader.

Skjær mozzarella i terninger. Kok gnocchiene i saltet vann i et par minutter. Når gnocchiene legger seg i vannoverflaten, er de ferdige, og vannet helles av. Vend gnocchiene i tomatsausen med mozzarellaterninger, og riv til slutt parmesanen over retten. Pynt med blader av frisk basilikum.

Tips:
Retten kan også gratineres i ovnen. Når gnocchiene er vendt i tomatsausen, drysses parmesanen over, og retten bakes i ovnen i 10 min. på 180 grader.


© 2020 Galbani - All rights reserved