4 personer
secondi

Fylt paprika med ricotta og skogsopp

Pepperoni ripieni di ricotta e funghi

02.Ingredienser

500 g sopp
4 store røde paprikaer
Persillestilker
300 g Galbani ricotta
30 g Galbani parmesan
1 ss kapers
1 liten løk
2 stilker persille
Ekstra jomfruolivenolje
Salt

03.Tilberedning

Varm ovnen på 200°.
Skjær soppene i skiver og hakk persillestilkene. Skjær løken i tynne skiver, og stek dem i oljen sammen med kapers og persillestilkene. Når alt har blitt lett gyllent, tilsetter du sopp og salt, og steker til vannet fra soppene har fordampet. Ta pannen av varmen.
Skjær av det øverste av paprikaene og fjern de små kjernene. Bland ricotta, persille og parmesanost med ingrediensene fra pannen. Vend deretter paprikaene i blandingen med en skje, hell litt olje på paprikaene og stek dem i ovnen i ca. 45 min.
Ta paprikaene ut av ovnen og server.
Pynt med grovhakket oregano.


© 2020 Galbani - All rights reserved