4 personer
primi

Fusilli med purre, squash og gorgonzola

Fusilli con porro, zucchine e gorgonzola

02.Ingredienser

2 store squasher

2 fedd hvitløk

Ekstra jomfruolivenolje

Salt

150 g Galbani gorgonzola intenso

50 g Galbani parmesan

400 g fusilli eller pastaskruer

2 kvister basilikum

½ purre

03.Tilberedning

Skjær squash og purre i små stykker. Skjær hvitløken i to, og stek dem på pannen i oljen til de begynner å bli gylne. Ta opp hvitløken når den har blitt gyllen. Ha purren på pannen i 3 min og tilsett deretter squash-stykkene og la dem steke til de har blitt gylne. Ha salt på dem.

Skjær gorgonzolaen i små skiver. Riv parmesanen.

Kok pastaen i saltet vann etter instruksjonene på pakken.

Hell pastaen på pannen sammen med gorgonzola, parmesan og basilikum, og rør til gorgonzolaen smelter. Server retten varm.

Dryss på litt basilikum.


© 2020 Galbani - All rights reserved