4 personer
dolci

Fruktsalat med hvit krem

Macedonia nel melone con mascarpone

02.Ingredienser

2 galia- eller nettmeloner
200 g bjørnebær
200 g bringebær
1 dl marsala eller portvin
2 ss sukker
250 g Galbani Mascarpone
1 usprøytet sitron
1 bunt mynte

03.Tilberedning

Skjær melonene i to. Fjern kjernene og form melonkjøttet med en isskje til kuler, uten å skade skallet på melonen. Ta vare på skallene!

Ha mascarpone i en skål, og rør den med sukker og marsala. Ha litt krem i bunnen av de 4 halve melonene. Vend melonkulene og bærene med finrevet skall og saft fra sitronen og litt hakket mynte. La det trekke i 5 minutter før du fyller i melonskallene. Pynt med resten av kremen på toppen og avslutt med et lite mynteblad. Sett de fylte melonene i kjøleskapet i 5 minutter før servering.

Tips: Fruktsalaten kan varieres med andre typer bær.


© 2020 Galbani - All rights reserved