4 personer
dolci

Bjørnebær med sjokoladekrem

Crema di mascarpone e more

02.Ingredienser

300 g Galbani-mascarpone

1 dl sukker

300 g bjørnebær

2 eggeplommer

2 eggehviter

5 ss kakao

1 sitron

03.Tilberedning

Visp eggeplommer og sukker luftig i en skål. Tilsett salt og finrevet skall fra sitronen. Hell i mascarpone og kakao, og visp godt til du får en jevn røre. Visp deretter eggehvitene stive, og vend dem forsiktig inn i røren.

Vend de ferske bjørnebærene forsiktig inn i kremen, og legg desserten i små skåler før servering. Bruk noen bjørnebær til å dekorere desserten med.

Tips: Du kan også bruke ricotta i stedet for mascarpone. Det gir en litt lettere variant av kremen.

Oppskriften kan også varieres ved å sløyfe kakaoen. Da får du en litt mildere smak.


© 2020 Galbani - All rights reserved