4 personer
secondi

Auberginegrateng med parmesan

Melanzane alla parmigiana

02.Ingredienser

1 aubergine

1 boks hakkede tomater

125 g Galbani Mozzarella

50 g revet parmesan

1 hakket hvitløksfedd

½ ts sukker

Tørket chili

½ bunt basilikumblader

Olivenolje

Salt og pepper

03.Tilberedning

Skjær auberginen i tynne skiver og stek dem i olivenolje i en grillpanne. Tørk dem godt på et kjøkkenpapir. Stek hakket hvitløksfedd i olivenolje, tilsett tomatene, kok i 15 minutter og smak til med salt, pepper, tørket chili og ½ ts sukker.

Legg det første laget med auberginer i en smurt ildfast form. Fordel et lag med tomatsausen over. Legg deretter et lag med mozzarellaskiver, og krydre med salt, basilikum og parmesan. Start forfra med alle ingrediensene, og gjenta til alle ingrediensene er brukt opp. Dryss til slutt litt parmesan og basilikum over. Stek retten i ovnen på 220°C i 15 minutter.


© 2020 Galbani - All rights reserved